About Studio

Interieur design en urban design lijken twee werelden maar zijn zeer mooi met elkaar verbonden. Mensen willen niet alleen in de stad wonen, zij willen er ook mooi in kunnen wonen. Een plekje in of bij de stad is belangrijk, maar ook de inrichting van het huis of appartement moet goed zijn. Het interieur en de architectuur moeten goed met elkaar samenwerken.

Een gevoel van thuis komen begint al op de weg naar huis. In de auto, op de fiets of met het openbaar vervoer. Elk mens is onderweg naar huis. En zodra je de deur dicht slaat en je huis binnenkomt, moet het direct goed aanvoelen. Lekker binnen komen in je eigen huis na een drukke dag werken.

Goed stijladvies voor je huis is hierbij essentieel. Want je wilt je niet alleen thuis voelen, je wilt er ook trots op kunnen zijn.


About Mel

Ik ben opgegroeid in New York City. Steden hebben altijd een rol gespeeld in mijn leven. Zowel in mijn werk als privé heeft de stad mij altijd geïnspireerd. De functie van de stad verandert op dit moment enorm snel. Zowel op sociaal vlak, leefbaarheid, mobiliteit en technische innovatie. Hierbij voel ik mij comfortabel vanwege mijn flexibele houding en de kick die ik krijg van innovatieve ontwikkelingen. Hierin wil ik mij de komende jaren blijven specialiseren.

Innovatie in steden is waar ik energie van krijg. Dit is mijn wereld. Ik benader deze ontwikkeling zeer positief en met veel ambitie. Ik ben een creatief persoon die altijd in oplossingen denkt en andere mensen graag enthousiasmeert. Ik sta doelbewust in het leven en vind altijd een weg om dat doel te bereiken.